Οικολογική Καταστροφή

June 13, 2007 at 8:19 pm (Uncategorized)

Ειδησεογραφικό ανακοινωθέν (το παρακάτω να διαβαστεί ατονικά, αφασικά και ανειρμικά με την μέθοδο που έχει διδάξει ο μαιτρ Πάνος Σόμπολος): Το ξημέρωμα του Σαββάτου εκατό γοργόνες εξώκειλαν στις ακτές του Μέχικο παρασυρμένες από τα θερμά ρεύματα του γυναικείου τους κόλπου. Αφού ακόνισαν τα λέπια τους, επιτέθηκαν ανηλεώς σε άνδρες περαστικούς φέροντες σομπρέρο, μέχρι που απωθήθηκαν τελικά από έναν υποδιοικητή, τον επονομαζόμενο και Μάρκο, μη φέροντα σομπρέρο αλλά μαύρη κουκούλα και στρατιωτικό καπέλο. Στο κασκέτο του Μάρκου κάποιοι διάβασαν FZLN κάποιοι διάβασαν flantza, οι απόψεις διίστανται, ο λαός λέει ότι αποφάσισε να μην έχει τίποτε για να τα έχει όλα, κάποιοι μονολογούν σκατά, κάποιοι τρελαίνονται, κάποιοι κάνουν ελεύθερη πτώση χωρίς αλεξίπτωτο και κάποιοι αρπάζουν την αξίνα τους και στην καρφώνουν στην καρωτίδα. Οι περισσότεροι δουλεύουν καπνίζουν και πεθαίνουν από καλπάζοντα καρκίνο σε ανήλιαγα κελιά που μυρίζουνε φορμόλη. «Αρχίδια δηλαδή αρχίδια» γάβγιζαν οι τρεις αιχμάλωτες γοργόνες καθώς ντελικάτοι σεφ με φουστανέλα τις τεμάχιζαν για να τις χρησιμοποιήσουν στο δείπνο ως σούσι.

Advertisements

6 Comments

 1. coperty said,

  το σούσι από γοργόνα δεν είναι πολύ καλό, αντιθέτως νομίζω ότι το σπληνάντερό τους κάνει τη διαφορά!

 2. Θρώγκος said,

  Φήμες που φέρουν την Άριελ να πλατσουρίζει στην μπανιέρα του coperty κρίνονται ως αναληθείς. Κύριε coperty, ντροπή σας, σκοτώσατε το αγαπημένο μου παιδικό είδωλο μετά τον Ντάμπο.

 3. dustuxima said,

  Κύριε coperty, ευχαριστώ για την υπόδειξη. Θα χρησιμοποιήσω την πληροφορία σε μελλοντική οικολογική καταστροφή όπου τελικά οι γοργόνες μετατρέπονται σε μαγειρίτσα. Εκεί αρμόζει το σπληνάντερο.
  Κύριε Θρώγκο αν είχατε ως αγαπημένο παιδικό είδωλο τον Ντάμπο το ελεφαντάκι, πραγματικά είμαι περίεργη να μάθω τι μορφή είχε ο φανταστικός σας φίλος? Ο δικός μου με έστηνε πάντα. Αργότερα έμαθα ότι τον έλεγαν Γκοντό.

 4. mourningthedeparted said,

  peite to re paidia kai eixa kanonisei taksidi kata kei, den mporei mia gorgona na paei sto mexiko, papapappapapapapapa

 5. Θρώγκος said,

  Δυστυχώς δεν είχα κανένα φανταστικό φίλο, αλλά είχα πολλούς πραγματικούς φίλους οι οποίοι είχαν πεταχτά αυτιά, προβοσκίδες, και συχνά πετούσαν. Άλλοτε τους πετούσα εγώ. Άλλοτε πάλι ησχολούμεθα με αυτοκινητάκια.

 6. coperty said,

  oι ελέφαντες γίνονται ωραίος μουσακάς (με κολοκυθάκια ΟΧΙ με μελιτζάνες)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: